SAJA2: post berat!

Post berat?

Dalam blog ini, aku sebenarnya sangat malas mahu buat entri yang 'berat'. Dah lah kena cari dari banyak sumber, kalau aku ada mood dan rajin saja aku akan paparkan entri-entri yang ilmiah sikit, tu pun tersangatlah ringkas haha. Jadi sila enjoy entri-entri troll yang tidak berfaedah ini sebagai pembunuh masa anda!

Adapun niat di hati ini (ayat klasik!) mahu mengulas isu-isu semasa di dalam negara ini mahupun diluar negara, tetapi ianya terlalu skema dan tidak bersesuaian dengan blog ini.

Mungkin satu hari nanti, aku akan buat blog yang lain yang lebih skema dan anti troll. Entri-entri yang ringan lagi rangup adalah sangat best, tidak perlu sediakan fakta-fakta berat dan sukar dihadam otak. Paparkan gambar saja orang dah boleh enjoy kan?

Apapun, terpulanglah kepada blogger itu sendiri, blog sendiri, masing-masing ada cara sendiri untuk berblog. Sekian :)

Posted by dari tadi On 10/30/2011 07:29:00 AM1 komen
Reactions:
Tiba2 Hot Tips: Bagaimana memberi hadiah unik untuk orang tersayang
Blog Widget by LinkWithin

1 comment: