SENI MELUKIS DI CERMIN KERETA

Memang pantang lah dulu time, budak2 sekolah kalau jumpa yang cermin penuh dengan habuk, mesti mahu tinggalkan cap di sana. Macam2 jenis tulisan yang ada di sana termasuk perkataan yang tak patut2! 'saya budak sekin!', 'smile face' , 'love forever' antara yang pernah nampak dulu. Apalah..buang tebiat betul :D Cubalah buat sesuatu di cermin tu yang tahap cool menjunam tinggi sehingga pakcik bawa van sekolah pun di dalam dilema untuk mencuci atau tidak cermin van beliau. Apa yang aku maksudkan ialah hasil2 karya seprti dibawah! barulah orang respek bro. Tapi sayang seni sebegini tidak kekal lama namun yang penting kepuasan untuk menghasilkan karya2 itu. Lepas buat, ambil lah gambar kan, baru kekal :))














sumber: collthings

Posted by dari tadi On 10/29/2011 02:25:00 AM0 komen
Reactions:
Tiba2 Hot Tips: Bagaimana memberi hadiah unik untuk orang tersayang
Blog Widget by LinkWithin

0 komen:

Post a Comment