GAMBAR PLANKING YANG NORMAL TETAPI EPIC (11GAMBAR)

Nice!

Aku memang minat gambar yang simple tetapi menghasilkan kesan yang lain dari yang lain. Bagi aku gambar macam ni sangat epic dan unik. Tidak tahulah kalau aku yang pelik atau ada juga orang lain yang merasakan sama macam aku.

Seperti contoh, pelajar lain tengah berebut naik bas UMS, tapi pada masa yang sama, kau makan maggie kari di depan bas tersebut. Then have a nice shoots! epic gila kalau dapat gambar yang macam tu mcm bodoh pun ada.

Banyak lagi idea-idea pelik yang aku rasa mahu buat, tapi tidak kesampaian. Jadi layan saja gambar planking di bawah yang mungkin kamu rasa pelik, tetapi bagi aku sangat epic!











Posted by dari tadi On 11/08/2011 04:08:00 PM5 komen
Reactions:
Tiba2 Hot Tips: Bagaimana memberi hadiah unik untuk orang tersayang
Blog Widget by LinkWithin

5 comments:

  1. pnya la scaryyyyy klau jln2,tiba2 nmpk org mcm tu..hihi :-SS

    ReplyDelete
  2. Dpt meluruskan tulang, mengempiskan hidung..haha planking xbest, gambar yg best(bagi aku la):D

    ReplyDelete