SAJA2: tenet tenat!

Internet sudah tenat! Hari ni tiada update2..huhu 11.11.11 hari tanpa strymx! dah kena potong, nasib baik ada celcom brodband, ni pun kalau berlumba dengan sloth, sloth yang menang! Hari ni dari tengah hari sampai maghrib pergi membawa diri round2 Kota Belud, pastu lepak di kedai makan tepi pekan Kota Marudu. Adeh. Kalau perjalanan jauh di Sabah ni, sangat best kalau dengar lagu tempatan.

Ok lah. mungkin hari isnin or selasa baru mula update2 balik, tu pun kalau dah bayar bil..haha :))
Apapun layan lagu proton saga kelabu dulu, walaupun faham sikit2, aku suka dengar lagu ni. yalah kan, lagu kena nyanyi time orang kahwin bah ini :D




 

Posted by dari tadi On 11/11/2011 09:18:00 PM0 komen
Reactions:
Tiba2 Hot Tips: Bagaimana memberi hadiah unik untuk orang tersayang
Blog Widget by LinkWithin

0 komen:

Post a Comment