KERUSI ANTI-STRESS

Kerusi Anti-stress dibawah ini diilhamkan olah designer yang berasal daripada Poland, Bashko Trybek. Ianya terdiri daripada bola2 anti-stress yang boleh disusun mengikut kreativiti anda untuk dijadikan alas atau kusyen kerusi tersebut.

Bola anti-stress? bola anti-stress ialah bola yang anjal untuk digenggam semasa seseorang itu sedang stress atau marah. See.. kalau dah geram, mesti mahu genggam benda untuk dihancurkan seperti kertas exam yang gagal dijawab dengan baik kan? :))

Jadi dengan menggambungkan kerusi dan bola anti-stress ini, orang yang tengah stress bolehlah lepaskan stress dengan menggengam bola2 anti-stress sambil duduk ataupun membalingnya kepada orang lain sebagai tanda anda betul2 sakit jiwa. =)) btw, #Nais!








Source: bashko-trybek

Posted by dari tadi On 12/07/2011 03:41:00 AM4 komen
Reactions:
Tiba2 Hot Tips: Bagaimana memberi hadiah unik untuk orang tersayang
Blog Widget by LinkWithin

4 comments:

  1. saya nak bola tu jer.. mana boleh dpt erk..
    serius..

    singgah jap di sini..
    smbil tu usha iklan.
    salam perkenalan..
    BLOG UPDATED : VIEW IT...

    ReplyDelete
  2. di ebay, ada banyak dijual.
    salam kenal jg :)

    ReplyDelete
  3. punyalahh... 1 biji bola ja pun brapa lah tu harga dia ? apa lagi kalo banyak2 (>.<)

    ReplyDelete
  4. @Lala Bumbum ntah brp hrga. ganti pakai belon jk la..haha :))

    ReplyDelete