KIUB AIS YANG BEST DAN KREATIF

Macam lama tidak post barang bagus.

Jom layan bekas ais yang best ni. Kalau bekas dah best, kiub ais yang terhasil pun mestilah best kan. Tapi aku jarang minum minuman sejuk melainkan pakai straw. Gigi sensetif disebabkan tampal punya pasal!

Tapi kalau ada bekas ais macam di bawah ni, rajin juga buat lemon teh ais bentuk otak haha.

Jangan bentuk tahi sudah! :))









Posted by dari tadi On 12/26/2011 09:44:00 PM0 komen
Reactions:
Tiba2 Hot Tips: Bagaimana memberi hadiah unik untuk orang tersayang
Blog Widget by LinkWithin

0 komen:

Post a Comment