PENGASAH PENSIL YANG JUJUR

Pinocchio?

Aku tidak suka guna pensil mekanikal mungkin disebabkan setiap kali beli dan guna pensil mekanikal, mesti cepat rosak walau semahal mana pun. Jadi yang mesti ada untuk pengguna pensil kuno lagi purba seperti aku ialah pengasah pensil!

Pengasah pensil Honest Boy yang direka oleh Mike He di bawah sungguh cool dengan menonjolkan watak Pinocchio. Siapa yang tidak kenal dengan watak ini? Watak seorang budak wooden puppet yang diukir daripada kayu oleh Geppetto, seorang pengukir kayu dan hidung Pinocchio akan menjadi panjang jika ia menipu.

Still a nice idea and it's cool! Boleh dibeli di sini dengan harga $12 :D

source: kikkerland

Posted by dari tadi On 12/22/2011 12:18:00 AM2 komen
Reactions:
Tiba2 Hot Tips: Bagaimana memberi hadiah unik untuk orang tersayang
Blog Widget by LinkWithin

2 comments:

  1. kalau nk buang smph, kna bukak mlut pinochio yg comel. macam tu ke?? huhu

    ReplyDelete
  2. nak korek masuk lobang hidung..haha memang amalan tradisi ni..lepas korek masuk kan tgn dalam mulut..sebab nak kuarkan sampah..hahha lawak2

    ReplyDelete