SAJA2: masalah nih.

aku ada masalah. tidak tahu pula macam mana mahu selesaikan. google pun menyerah kalah =.="
masalah pasal follower hilang! yah hilang. aku tidak dapat track balik orang yang dah follow aku, jadi tidakdapat lah aku follow blog orang tu balik.

see... ada 120 followers (yang tu pun gambar2 follower terawal). tapi bila tekan next, jadi 30 followers sahaja.kenapa? dan bagaimana mahu sesesaikan masalah ini?

anyone? otai2 wasaber? masalah ini juga berlaku di bahagian dashboard.




p/s: sesiapa tahu, tolong ajar :D

updated (8:43 pm 08/12/2011): Kadang muncul juga senarai followers yang sebenar. tapi hilang balik. kalau buat hal lagi, teruskan berblog dengan rasa senang. thanks kepada yg cuba untuk menolong :)

Posted by dari tadi On 12/08/2011 08:25:00 PM2 komen
Reactions:
Tiba2 Hot Tips: Bagaimana memberi hadiah unik untuk orang tersayang
Blog Widget by LinkWithin

2 comments:

  1. Masalah dari blogger tu rasanya. Mungkin drg ada buat ubahsuai sistem ka. tu la jd gitu. nt ok la tu.

    ReplyDelete