TUKAR PROFILE DAN BUAT HEADER UNTUK FACEBOOK ANDA

No joke!

Bagi siapa2 yang belum tahu atau mahu cuba, Pihak Facebook ada mengeluarkan aplikasi untuk menukar profile anda menjadi lebih menarik yang dinamakan Timeline!

Timeline daripada Facebook ini mudah digunakan dan menampilkan ciri2 yang menarik.

Mula2 memang nampak macam pelik, tapi bila dah lama guna, biasa lah tu :D Anda juga boleh membuat header macam blog anda dan gambar di bawah ini ialah printscreen daripada Fb aku yang sudah di upgrade. :))

Sila ke sini untuk mencuba sendiri.
Perhatian: Pihak Facebook belum membuat cara untuk kembalikan ke profile lama, jadi jangan rage kalau tidak dapat ubah kembali dan tunggu sehingga facebook update caranya.

Tapi aku suka guna Timeline ni. kalau anda tidak suka, jangan ubah ok.

Selamat mencuba :D


p/s: mungkin sampai satu masa, Facebook akan paksa semua orang guna timeline macam Facebook paksa guna ticker dahulu. who knows.

--This post originally edited by Dari Tadi Pagi. If you want to share this post, please put a link to this blog as a credit. #sekianterimakasih--

Posted by dari tadi On 12/15/2011 08:23:00 PM3 komen
Reactions:
Tiba2 Hot Tips: Bagaimana memberi hadiah unik untuk orang tersayang
Blog Widget by LinkWithin

3 comments:

  1. tak silap siapa yang dah guna fb timeline ni tak boleh balik pada fb yang asal...

    ReplyDelete
  2. @Nurul ain yup. buat masa ni fb belom buat untuk kembalikan ke profile lama.

    ReplyDelete