SAJA2: THANKS TO AKUSTRESSGILER.BLOGSPOT.COM

Woit apa tiba-tiba thanks ni? haha

Sebenarnya beberapa hari ini, aku dapati banyak trafik masuk daripada blog akustressgiler.blogspot.com. Rupa-rupanya blog akustressgiler ada kongsikan beberapa entri daripada blog ini.

Bila blog akustressgiler kongsikan entri blog ini, mereka tidak lupa untuk link-kan kepada blog ini. Itu yang paling penting. Aku respek blogger-blogger seperti ini.

Sebelum-sebelum ini, ada jugalah blog lain yang kongsikan daripada entri blog aku ni, tapi langusng tidak kreditkan. Mentang-mentanglah blog ni masih baru kan. Sebenarnya aku no problem jika anda kongsikan entri blog ini secara copy-paste. Tak payah minta izin, asalkan ada link kepada entri asal.

Apapun, thanks again kepada admin akustressgiler kerana sedikit membantu untuk mempromosikan blog ini kepada pembaca anda. Apapun, terus tambahkan stresskan orang lain bersama anda. Haha.

Posted by dari tadi On 5/30/2012 11:59:00 PM2 komen
Reactions:
Tiba2 Hot Tips: Bagaimana memberi hadiah unik untuk orang tersayang
Blog Widget by LinkWithin

2 comments:

  1. thanks beb.. byk entri berguna dlm blog nih.. n sori xbgtau dlu nk copy paste.. anyway, nice blog!! kalo nk share entri dlm blog ASG pun boleh. sgt dialu-alukan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u're welcome..No problem bro, janji dah bg link. Orait..Next time ble kongsi2 entry:)

      Delete